top of page
CRYO_HOT_HOITO_SALON_JALKAHUOLTO_PODOFI.

CRYOHOT-hoidot perustuvat kylmän ja kuuman hoitaviin vaikutuksiin, sekä niiden yhdistämiseen!

CRYOHOT-hoidolla yhdistetään tehokkaasti ja kivuttomasti lämpö- ja kylmäterapian hyödyt. CRYOHOT-hoidot soveltuvat erinomaisesti erilaisten kipujen, lihasjännitteiden, vammojen ja tulehdusten hoitoon.


Lämpö luo kudoksissa verenkierron vilkastumista, pintakapillaarien aukenemista, kudosvenyvyyden lisääntymistä ja lihasjännityksen helpottamista. Vähäisilläkin lämpötilan muutoksilla voidaan merkittävästi lisätä kudoksen aineenvaihduntaa.


Kylmähoitoa käytetään akuuttien vammojen, että pitkittyneiden tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja vammojen hoidossa. Kylmähoito vähentää kudosvauriota, rajoittaa turvotuksen muodostusta, vähentää lihasaitiopainetta ja verentungosta vamma-alueelle. Kylmähoidon on havaittu alentavan kipua tehokkaasti esim. leikkausten jälkeen. Kylmähoidon on todettu vähentävän tulehdusreaktioita ja alentavan turvotuksen muodostumista. 

 

CRYOSLIM

 

CRYOSLIM-kylmähoidolla voidaan tehostaa rasvanpoistoa vaikeammiltakin hoitoalueilta. Hoidossa käytettävä -3-10 C° kylmyys tehostaa asteittain rasvasolujen tyhjentymisen, sekä nopeuttaa aineenvaihduntaa hankaliltakin hoitoalueilta esim. ”jenkkakahvoilta, hamstereilta ja alleilta”.

​Tehokas, yksikin hoitokerta voi riittää näkyvään tulokseen
(Suositeltu hoitomäärä pysyviin tuloksiin 3-5 hoitokertaa)

Asiakkaan aineenvaihdunnan kiihdyttämiseksi ja hoidon tehostamiseksi voidaan CRYOHOT- ja CRYOSLIM-hoitokertaan yhdistää:

  • RF-Lifting

  • Lipolaser-hoito

  • Lymfa Boots-paineluterapia

  • Lymfa Shorts- Paineluterapia

CRYOHOT-Hoidot

bottom of page